Få hjælp til at finde den bedste varmepumpe

Varmepumper er et eksplosivt voksende marked, hvor det kan være svært for forbrugerenen at vurdere hvad man skal være opmærksom på, for at undgå at blive snydt. Derfor tilbyder vi rådgivning, og teknisk beregning så du kan vælge den bedste varmepumpe. Og vi laver gerne et uforpligtende tilbud inden køb.

Luft til vand varmepumper giver bedre indtjening og komfort

Modsat en luft til luft varmepumpe, så kan en luft til vand varmepumpe,

 • Opvarme rummet via gulvarme og eksisterende radiatorer, det giver bedre komfort.
 • Opvarme det varme vand i hanerne, det giver bedre udnyttelse, også om sommeren.

Pas på forkerte opgivelser af varmepumpens effektivitet og indtjening.

Nogle fabrikater/leverandører opgiver tal for effektiveitet (COP Værdi) eller indtjening der der aldrig kommer til at holde i virkeligheden.
Typiske opgiver de falske tal, eller tal der kun kan opnås i meget få dage om året.De tal man kan bruge til at beregne besparelsen er årsgennemsnittet, og tallene skal være dokumenteret af uvildige testorganisationer.
I 2013 og 2016  lavede den svenske “Energimyndigheten” en grundig test af varmepumper. Testen blev vundet af de kendte kvalitetsmærker som Panasonic, Toshiba, Mitsubishi mfl.  Blandt topmærkerne var der kun marginal forskel på årsnyttevirkningen, de lå på en COP værdi på ca 2.5 til 3.0, set over et helt år.
I Danmark har vi lidt mildere klima og vi bruger varmepumperne til suplement, så vi kan ofte opnå lidt større gennemsnitlig COP, på 4- 5 når anlægene kører perfekt.

 Forkert dimensionerende varmepumper er en dårlig forretning.

Det er vigtigt at varmepumpen er korrekt dimensioneret i forhold til huset og familien, ellers falder indtjeningen.

Man kan ikke bare tage en tilfældig varmpumpe og tro den vil køre optimalt, og tjene maksimalt med penge. Hvis varmepumpen er for stor til det typiske forbrug, kører den for lidt, og har for mange start/stop i forhold til at den skal tjene ind til den større investering.
Hvis varmepumpen er for lille, kan den ikke følge med når der er allermest brug for det, og den bliver slidt op før tid.

Derfor er det vigtigt at man får lavet en grundig beregning af huset og familiens forbrug, så man kan vælge den bedste varmepumpe. Vi har lavet mange sådanne beregninger og hjælper naturligvis gerne.

HUSK; Vi giver 2 års fri service, 2 års garanti og 2 års gratis fejlretning på de kvalitets varmepumper vi sætter op.

Hvis en varmepumpe er opsat forkert, ikke indkørt korrekt, eller bare fejler, så kan det hurtigt blive en bekostelig affære der tager en stor luns af overskudet.

Varmepumper er et af vores specialer,

 Vi har monteret mange anlæg i Næstved og vestsjælland. Og har mange glade kunder som får billig varme fra de varmepumper vi har monteret.

Kontakt os for gratis beregning og tilbud

Tøv ikke med at kontakte os, vi kan ret hurtigt vurdere om i kan have økonomisk fordel af en varmepumpe, og hvilken type der er den bedste varmepumpe for jer.

Ib vender tilbage hurtigst muligt


  Her kan du vedhæfte filer (maks 20mb stk)

   

  Da Knud fik billig varme fra en varmepumpe

  Knud pedersen fik en varmepumpe og sparede halvdelen af varmeregningen
  Knud Pedersen fik en varmepumpe og sparede halvdelen af varmeregningen

  Knud Pedersen fra Ringsted, ville gerne skrotte sit oliefyr og i stedet finde en billigere varmekilde, med mindre vedligeholdelse. I starten overvejede han både gasfyr, el og jordvarme, men til sidst faldt valget på en varmepumpe.
  Det har han ikke fortrudt, den larmer ikke, og han får varmen til den halve pris!

  Læs hele artiklen

   

   

   

   

   

  Energibesparelsen

  Årlige omkostninger oliefyr, inkl service                25.750,-

  Årlige omkostninger varmepumpe inkl service     12.039,-

  Årlig besparelse                                                     13.711,-

  Vidste du at… Hvis man har elvarme så er besparelsen endnu større, helt op til 70-80%

   

  Luft til vand varmepumper.

  Luft til vand varmepumper,  laver ude-luftens varme, om til varmt vand der kan bruges til rumopvarmning, gulvarme eller varmt brugsvand.
  Det er lidt dyrere at installere  luft til vand varmepumper, (end en luft til luft varmepumpe), fordi der skal tilsluttes til varmtvandsbeholder, til gengæld er økonomien på længere sigt ofte bedre, fordi man også sparer penge om sommeren, hvor man typisk ikke har rumopvarmning, men stadig bruger varmt brugsvand.

  Luft til luft varmepumper, et fantastisk alternativ til el-varme.

  Luft til luft varmepumper, trækker varmen ud af udeluften, og blæser varmen ind i rummet som varm luft.
  luft til luft varmepumper, er blevet meget populær, de er faldet i pris og ydelsen er blevet bedre. En luft til luft varmepumpe, er et fantastisk alternativ til el-varme, hvor luft til luft varmepumpen kan typisk lave varme der er 3-5 gange billigere end el-varme.
  Eftersom der er tale om luft varme, kræver det lidt omtanke og erfaring at montere dem rigtigt, så der opnås maksimal komfort og varmefordeling. Og varmepumpen kan ikke tilsluttes gulvarme eller varmt brugsvand, hvilket betyder at det især er om vinteren varmepumpen tjener penge.

  Metro Term og Vølund varmepumper

  Det er nok de mærker vi har de bedste erfaringer med, de er driftsikre, og økonomisk rentable. Vi serviserer idag anlæg der har kørt problemfrit i mange år.

  Har du spørgsmål, eller brug for et godt tilbud på varmepumpe ?

  Så kontakt ib for en uforpligtende snak og et godt tilbud.

  Husk vi giver udvidet 2 års garanti på vores anlæg

  Ib vender tilbage hurtigst muligt


   Her kan du vedhæfte filer (maks 20mb stk)

    

   vi arbejder primært i en radius af 30 Km fra Glumsø og NæstvedVi installerer varmepumper i en radius af 30 km fra Næstved / Glumsø

   For at kunne tilbyde kompetent og hurtig  service, har vi valgt at koncentrerer vi  os om et område der ligger i en radius af 30 km fra Næstved og Glumsø.
   Det omfatter de større byer;  Sorø Skælskør Ruds vedby  Ejby Stenlille Rønnede   Ringsted Næstved Dianalund Tølløse Holmegaard   Slagelse  Lejre  Fuglebjerg   Fensmark Haslev  Glumsø Hvalsø Borup    mm.