jordvarme anlæg; -priser -tilskud, og service omkring Næstved

Vi har 10 års erfaring med jordvarme anlæg. vi har installeret mange anlæg omkring Næstved, Ringsted og Slagelse. Anlægene kører upåklageligt, og har givet det ønskede afkast. kontakt os for en uforpligtende snak.

Store besparelser.

Hvis anlægget er dimensioneret rigtigt, og huset er velegnet,  kan der være store besparelser på jordvarme-anlæg, man kan opnå besparelser på 50-60% i forhold til oliefyr, fjernvarme, naturgas. Og jordvarme anlæg vil ofte tjene sig selv hjem på 5- 10 År.

Tilskudsregler.

Reglerne for tilskud mm, ændres løbende, kontakt os for de nyeste regler om tilskud og jeres mulighed for at få tilskud.

Jordvarme priser.

Priserne på anlægget, og jeres fortjeneste, afhænger af hvor dyrt det er at installere anlægget, og hvor velegnet jeres hus er til formålet. Vi kan lave en beregning på anlæggets størrelse, pris og forventet tilbagebetalings periode for jer.

Tilbud på Jordvarme

Vi kan beregne på jeres hus / forbrug, og se om jordvarme er noget for jer, og beregne hvor meget, i sparer på jordvarme.

Hvad er jordvarme.

Jordvarme er en opvarmnings form hvor man bruger varmen til jorden, til at opvarme huset og det varme vand. Jordvarme-anlæg er blevet mere og mere populært, dels fordi anlægene er blevet bedre så man sparer flere penge, men også fordi det er en opvarmnings form der reducerer Co2 udslippet, samtidig med at anlægene giver høj komfort for beboerne.

Hvordan virker jordvarme?

Jordvarme virker ved at man graver nogle plast-slanger ned i haven. Typisk skal der bruges et frit areal på 4-500 m2 til formålet. Slangerne forbindes til en varmepumpe, der suger varmen ud af væsken der cirkulerer i slangerne, og afgiver varmen til huset og det varme vand. 

Husk vi giver udvidet 2 års garanti på vores anlæg !

Har du spørgsmål, eller brug for et godt tilbud på jordvarme anlæg ?, Så kontakt Ib for en uforpligtende snak og et godt tilbud.

Vi giver udvidet 2 års garanti / service på vores anlæg

Ib vender tilbage hurtigst muligt


  Her kan du vedhæfte filer (maks 20mb stk)

   

  Ib Nordmark tilbyder jordvarme anlæg i radius af 30 Km fra Glumsø og NæstvedVi arbejder primært i en radius af 30 km fra Glumsø og Næstved

  For at kunne tilbyde hurtig og kompetent service, har vi valgt at koncentrere os om området der ligger i en radius af 30 km fra Glumsø og Næstved
  Det omfatter de større byer; Skælskør  Ruds vedby Ringsted Sorø Fensmark Tølløse  Holmegaard Fuglebjerg Haslev Glumsø Hvalsø Borup Stenlille Slagelse  Næstved  Lejre Ejby Rønnede  Dianalund   mm.

  [