Fjernvarme service Næstved

Vi laver fjernevarme for private og boligselskaber mm. Kontakt os for at høre om vi kan hjælpe jer med fjernvarme.

Thermix one fjernvarme vandvarmer

Termix One er den ultimative vandvarmer til systemer basseret på fjenvarme, med suveræn afkøling og høj ydelse kombineret med en driftssikker termostatisk styring og patenteret føleraccelerator.

Termix One vandvarmeren til fjernvarme, er en loddet dobbeltslagspladevarmeveksler i syrefast, rustfri stål. Vandvarmeren styres af en Danfoss AVTB-ventil, som er selvregulerede og sørger for ensartet temperatur på det varme brugsvand.Ventilens følerelement er monteret i en nyudviklet og patenteret følerblok, der accelererer ventilens lukkefunktion til det maksimale. Når aftapning af varmt vand ophører, afbryder AVTB-ventilen for fjernvarmevandet til vandvarmeren.

Ved sommerdrift er radiatorerne i huset ofte lukkede og kun vandvarmeren skal bruge fjernvarme til opvarmning af det varme brugsvand. det betyder, at fjernvarmevandet i stikledningen ind til huset bliver koldt, og dermed uegnet til at varme brugsvandet op.

For at forhindre denne situation, er AVTB-ventilen på Termix One indrettet, så den via termostaten holde stikledningen varm, ved at åbne en smule for ventilen automatisk for fjernvarmevandet. Denne funktion reducerer ventetiden på varmt vand, og hindrer vandspild.

Har du spørgsmål ?

Så kontakt ib for en uforpligtende snak og et godt tilbud på fjernvarme

Ib vender tilbage hurtigst muligt


  Her kan du vedhæfte filer (maks 20mb stk)

   

  Ib Nordmark VVS tilbyder fjernevarme service op til 30 Km fra Glumsø (Næstved, Sorø, Fuglebjerg, Ringsted, Slagelse mfl)Vi arbejder primært i en radius af 30 km fra Glumsø

  For at kunne tilbyde hurtig og kompetent service, har vi valgt at koncentrere os om området der ligger i en radius af 30 km fra Glumsø. Det omfatter de større byer;
  Fuglebjerg  Glumsø Næstved Skælskør Ringsted Sorø   Hvalsø Lejre Ejby Rønnede Fensmark Haslev Borup  Slagelse Tølløse Ruds vedby  Holmegaard  Stenlille Dianalund   mm.

  [