VVS- og energimontør på Midtsjælland søges

Vi søger en ny VVS- og energimontør til vores teams, der kan håndtere og udføre almindelige serviceopgaver, ny-installation af luft til vand varmepumper og jordvarme, samt udskiftning af gaskedler. Vores svend har efter 11 år hos os valgt at søge nye udfordringer, og derfor søger vi nu en ny svend til at dække det meste af Midtsjælland.

Om os

Vi er en god og rummelig arbejdsplads, hvor vores medarbejdere har lang anciennitet. Arbejdsopgaverne kan være meget forskellige, og vi kører i en radius af cirka 30 km fra Glumsø. Vi stiller bil og telefon til rådighed.

Om dig

Vi forventer at du er omstillingsparat, kan arbejde selvstændigt og trives med en alsidig arbejdsdag, mens du samtidigt yder en god kundeservice. Derudover forventer vi at du har erfaring med serviceopgaver fra en lignende stilling, og har kørekort.

Tiltrædelse

Tiltrædelse hurtigst muligt, eller efter aftale.

Ansøgning

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til Ib på tlf. 40 37 38 03. Send gerne ansøgning og CV til nordmark.vvs@mail.dk.

Ib Nordmark VVS A/S

Glumsø Erhvervspark 3, 4171 Glumsø

Håndværker prisen 2018 & 2019

Vi er utroligt stolte af at vi har fået håndværkerprisen 2018 og 2019, som region Sjællands bedst anbefalede VVS´er.

Vi kæmper med hver dag at levere en høj faglig standard, servicere vores kunder og alt sammen til en fair pris.
Så er det et enorm skulderklap og en motivation til at fortsætte, når vores kunder giver os topkarakter, og vi vinder Håndværker prisen både 2018 0g 2019.

Stor tak til vores medarbejdere og kunder