Kontakt IB

Ib vender tilbage hurtigst muligt


  Her kan du vedhæfte filer (maks 20mb stk)

   

  Priser og tilbud

  Vi beregner gerne priser og laver uforpligtende tilbud, men det kræver naturligvis at vi kender opgavens omfang, så udfyld formularen herover og vi vender tilbage.

  Rådgivning om tilskud og regler

  Reglerne om tilskud ændres hele tiden, hvis du er i tvivle om reglerne, så udfyld formularen herover, og få en snak med Ib om reglerne for tilskud.

  Kontoret

  Det er Ib der beregner priser og tilbud og Birthe der styrer kontoretPå Kontoret kan man ofte møde både  Birthe, som sørger for meget af kontor arbejdet, og Ib som beregner tilbud og snakker med kunder.

  Autoriseret vvs mester

  Det er mester selv, som kommer og kigger på arbejdet, beregner priser og giver tilbud. Gennem årene har Ib oparbejdet en stor ekspertise indenfor pillefyr, varmepumper, gulvarme anlæg, jordvarme, renovering af toilet og bad, og det meste andet vvs arbejde. Er du i tvivl om vi kan klare din opgave, så send en forespørgsel.

  Medarbejdere Ib Nordmark Vvs

  ib nordmark medarbejdere
  Kenneth, Lærling, Nicolaj, Mester, Morten er på ferie

  Vi er i dag 3 svende, en lærling, og mester selv, som også arbejde ude når det kræves, og det gør det tit.

  Vores medarbejdere efteruddannes løbende og er ærlige, ansvarlige, kvalitetsbevidste og har respekt for kundens ting.

  I firmaet har vi altid lærlinge, og tit har det været voksenlærlinge. Det har virkeligt været en styrke, og flere er forsat som svend i firmaet.

  Vi tilbyder alt indefor vvs mm.

  VVs, oliefyr service, gasservice, varmepumpe rådgivning og meget mere omkring Glumsø, og de større byer; Fuglebjerg Næstved Skælskør Slagelse Sorø Ringsted Borup Ejby  Dianalund Stenlille Hvalsø Lejre Tølløse Ruds vedby Haslev Rønnede Fensmark Holmegaard

  Login